Information

Snygga och bra, så ska sadelöverdrag vara!
Vissa produkter finns färdiga och andra syr vi upp efter hand eller vid beställning. Tygerna varierar och en del varor finns bara i enstaka exemplar. Eftersom det är viktigt med såväl lyx som funktion har alla sadelöverdrag och hundtäcken foder i fleece och stigbygelpåsarna har foder i bävernylon. 

Vill du ha något särskilt? Fuskpäls, fickor eller nitar? Tillbehör på ett speciellt vis? Hör gärna av dig till oss via info@snailit.seMånga överdrag kan fås med till exempel en ficka eller något annat fiffigt. Leveranstiden kan då bli något längre.
 

Överdragen passar såväl dressyr- som hopp- och islandssadlar. Storleken är generös utan att vara bylsig och funkar utmärkt till allt från en bred Childéric till en slimmad Butet. Modellen passar en sadel i cirka storlek 16,5-18,5". Våra produkter sys inte i fabrik vilket gör att de är aningens unika även om tyget är detsamma. Vi gillar olika!

Produkterna kan tvättas i 30ºC (utan blekmedel). De är självklart gjorda för att användas i stallet och på en hund ute i skog och mark. Om något tyg är lite ömtåligt så står det i beskrivningen.
 

Köpvillkor 

Som kund i webshopen behöver du vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd. Genom en beställning garanterar du att du är minst 18 år eller har målsmans tillstånd.

Betalning
Du betalar med kort eller förskottsbetalning. Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive 25 % moms. Fraktkostnad tillkommer beroende på vikt. Fraktkostnaden för ett hundtäcke är 29:-, och för en gjord 15:-. Fraktkostnaden är aldrig högre än 49:-. Efter att du beställt och betalat dina varor så skickas en orderbekräftelse till den epost som du har angivit. Läs noga igenom bekräftelsen och hör av dig om något är oklart eller fel.

Köp med kort fungerar med Visa och MasterCard. Transaktionen sker med DIBS Payment Services, informationen är krypterad och Snailit har inte tillgång till ditt kontokortsnummer.

Förskottsbetalning:
När pengarna finns på Snailits konto så skickas varorna. Om pengarna inte finns på kontot inom två veckor efter beställningen så annuleras beställningen.

Leverans
Stora paket levereras med Posten och inkluderar sms-avisering. Små paket skickas som vanligt brev. Varor levereras normalt inom 10 arbetsdagar. I annat fall meddelar vi beräknad leveranstid och du kan ångra köpet om du vill. Varor som betalas i förskott skickas först efter att pengar har kommit in till Snailits konto. Om någon produkt tar slut hör vi av oss så fort som möjligt.

Kontrollera paketet noga vid uthämtning. Om det är skadat ska det reklameras på plats till utlämningsstället. För outlösta paket som går i retur debiteras 250:- för frakt och hantering.

Ångerrätt, retur och reklamation
Konsumenter har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från den dag konsumenten tog emot varan. Om den returnerade varan inte är i nyskick har Snailit rätt att göra ett prisavdrag och då inte betala tillbaka hela köpesumman.  

Skickas varan tillbaka till Snailit betalar du returfrakten. Snailit löser inte ut postförskott eller liknande. Snailit ersätter returnerade varor så snart som möjligt men senast inom 30 dagar. Varor ska returneras med eventuella märken och lappar kvar på varan. Ångerrätt gäller inte i de fall där varor har specialbeställts till kunden. Fickor och nitar är exempel på specialbeställning. Kontakta oss via info@snailit.se innan du returnerar en vara.

Om varan är felaktig eller trasig ska den reklameras inom skälig tid. Skicka då e-post till oss och meddela att den är felaktig. Varan ska skickas tillbaka till Snailit och efter att vi sett över varan och godkänt reklamationen betalar Snailit hela kostnaden för varan, frakt och returfrakt. Vill du istället ha en ny likvärdig vara skickar vi gärna det till dig och står då för returfrakt av den gamla varan samt frakt för den nya.

Övrigt
Vid en beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet. Vi kommer inte att sälja eller ge dina uppgifter till en tredje part.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och lagerfel i webshopen. Vi garanterar inte att de produktbilder som visas helt återger varan vad gäller utseende, färg och form. Vi förbehåller oss rätten att ändra köpvillkoren utan föregående varsel. Välkommen att kontakta oss vid frågor.

Vill du ha varan inslagen som en present går det självklart att ordna.